A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ.További információ

Ne hagyd fenn tovább!

Ne hagyd fenn tovább!
A maszkot nagyon egyszerű feltenni. De az is nagyon fontos, hogy elolvassuk a használati utasítást. 

A maszkot nagyon egyszerű feltenni. De az is nagyon fontos, hogy elolvassuk a használati utasítást. A legtöbb arcmaszkot 15-20 percig kell az arcon hagyni. Az agyagos maszkokat, a zöld teást és a virágkivonatost is, még hosszabb ideig, akár 30-40 percig is fent hagyhatod az arcodon. A 3 lépéses, 3 steps to beauty maszkot 20-25 percig, plusz a szérumok felviteli ideje előtte és utána. A szabály azonban mindig ugyanaz: csak addig hagyd fent, amennyi időt a használati utasítás ír. Hogy miért? 

 

NE HAGYD, HOGY A MASZK MEGSZÁRADJON AZ ARCODON  

Amikor fletesszük a maszkot, a bőrünk elkezdi beszívni az értékes hatóanyagokat. Azonban ha hagyjuk, hogy a maszk megszáradjon az arcunkon, akkor visszaadjuk az összes hatóanyagot, amit a bőrünk beszívott. A fátyolmaszk szivacsként viselkedik és felszívja a nedvességet. Ezért nagyon fontos, hogy mindig elolvassuk a használati utasítást, és sose hagyjuk az előírtnál tovább a bőrünkön, akkor sem, ha imádjuk a maszkolást.

 

20 PERC ÉS KÉSZ! NEM KELL TÖBB!

Ha a gyártó 20 perces hatóidőt javasol, attól még nem kell megszabadulnunk 20 perc után a maszktól. Egyszerűen csak tegyük fel máshová. Félbe hajthatjuk és tökéletes nyakra vagy dekoltázsra. De használhatod száraz talpon vagy a könyöködön is. Rengeteg lehetőség van, használd úgy, ahogy neked a legkellemesebb.

 

A VARÁZSLAT NEM ÉR VÉGET… 

Néhány maszkban olyan sok a hatóanyag, hogy legszívesebben újra és újra használnád az egy kis tasakot. Nem érdemes. A koreai nők gyakran egy vattapamaccsal felszívják a tasakban maradt anyagot, és ezzel áttörlik a bőrüket. Akár arcon, akár más területeken. Jó ötlet, ugye?

Az oldal tetejére