A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ.További információ

Lereszeljem vagy leoldjam?

Lereszeljem vagy leoldjam?
Mit használj a hi hybrid géllakkod eltávolítására? Melyik a hatékony megoldás, az aceton vagy a csiszológép és a reszelő?

Eltelt 2 hét, csúnya a lenövésed? Esetleg meguntad a körmöd színét? Eljött az idő, hogy új géllakkot varázsolj magadnak, de előtte el kell távolítani a régit. Mivel a hi hybrid tartós géllakk, így sima lakklemosóval nem tudod lemosni. Pánikra semmi ok! Cikkünkből minden kiderül, segítséget kapsz, hogy eltávolíthasd a hi hybrid manidat.

Csiszológép – mire való?

A csiszológép egy multifunkcionális gép, amit nem csak géllakk eltávolításra használnak. A műkörmök világában is és manikűrözésre is egyaránt használják. Lehet vele műkörmöt lerövidíteni, eltávolítani, formázni vagy a körömlemezt előkészíteni.
A géphez különböző karbidfejeket lehet használni, különböző funkciókkal. A csiszológép fordulata is állítható, hol erősebbre, hol gyengébbre. Természetesen a hi hybrid géllakkot is el lehet távolítani csiszológéppel, de készülj fel! Az eltávolítás során por fog képződni, takard le az asztalt, nem kell majd annyit takarítanod. Ne felejtsd el, a csiszológép használata nem játék! Tartós sérülést is tudsz vele okozni, így, ha nem vagy gyakorlott, akkor mindenképp az acetonos eltávolítást ajánljuk neked.

Aceton – a hi hybrid géllakk legbiztonságosabb eltávolítása

Biztosan használtál már acetont, hogy lemosd a lakkot a körmödről. A géllakk eltávolításához egy erősebb koncentrációra van szükséged. Gyors, olcsó és biztonságos módszer. Használd a hi hybrid leoldó fóliával együtt. De, hogyan? Nézzük!

1.    A buffer segítségével, mattítsd le a géllakkod felületét.
2.    A leoldó fólia vattáját itasd át acetonnal, majd szorosan csavard fel az ujjra.
3.    Várj pár percet (lehet 5, de lehet 10 perc, attól függően milyen vastagon kented a rétegeket) 
4.    Húzd le a fóliát, majd a narancsfa pálca segítségével távolítsd el a hi hybrid géllakkot.

Figyelem!

Előfordulhat, hogy miután lehúztad a fóliát a géllakk ugyanolyan kemény. Ilyen esetben ne legyél durva, és ne kapard erősen a narancsfa pálcával. Pánikra semmi ok, tedd vissza a fóliát és várj még egy picit.

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk
Az oldal tetejére