A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ.További információ

Legyél Te Miss Hi Hybrid 2021!

Legyél Te Miss Hi Hybrid 2021!
Elképesztő lehetőség, hogy rengeteg ajándékért cserébe te legyél az év legjobb influencere!

 

Trendy a feeded? Imádsz alkotni? Akkor most pont jó helyen vagy! 

Készítettünk nektek egy elképesztő programot, ahol az év influencerének jelentkezhettek hozzánk. Mi egész évben ajándékokkal halmozunk el, neked pedig nincs más dolgod, csak posztolni. Jól hangzik, ugye?

Amit tőlünk kapsz:

  • egy hi hybrid kezdő géllakk szettet 3 szabadon válaszható színnel
  • havonta 3db szabadon válaszható hi hybrid géllakot ( új kollekció esetén a havi színek nem válaszhatóak, de a teljes új kollekció a tiéd lesz!)

Amit tőled várunk:

  • havonta 2 db instagram posztot a saját csatornádon, amin taggelj minket és használd a hashtageket, amiket elküldünk neked
  • havonta 2 db instagram sztorit a saját csatornádon, amin taggelj minket
  • havi 1db video tartalmat (youtube vagy tiktok, amit jobban szeretsz. Vagy mindkettő :) )

Hogyan lehetsz Miss Hi Hybrid 2021?

A hi hybrid Hungary a jelentkezők közül kiválaszt 10 szerencsést, akik 2021-ben indulhatnak a Miss Hi Hybrid 2021 címért. Amennyiben kiválasztunk, bekerülsz a Hi Hybrid Ambassadorok közé, akkor március 1-én indul a móka. Juhúú! Felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük a további részleteket és elküldjük neked a Hi Hybrid kezdőszettedet az első kiválasztott 3 színnel! Tökre izgi. :)

Havonta várjuk tőled a fenti tartalmakat, elosztva egész hónapra a posztokat, egészen 2021. december 31-ig. Közben a nagytestvér figyel és pontoz titeket. Számoljuk a posztok alatt a lájkokat (1 lájk = 1 pont), számoljuk a posztok alatt a megosztásokat (1 megosztás = 3 pont) és figyeljük a videók nézettségét. Miért fontos ez? Év végén összesítjük a pontokat és az abszolút győztes elnyeri a Miss Hi Hybrid 2021 címet és nem utolsó sorban pénznyereményben részesül, továbbá 1 évre meghosszabbítjuk vele az együttműködést. Jól hangzik, igaz? Mire vársz még?!

Ezen a linken megtalálod a program részleteit. Töltsd ki az adatlapot és 2021. február 28-án kihirdetjük, hogy kik vesznek részt a versenyben. Várunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk
Az oldal tetejére