A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ.További információ

Így tárold a hi hybrid lakkjaidat!

Így tárold a hi hybrid lakkjaidat!

Unalom és egyszerűség, nem is ismered ezeket a szavakat, igaz? Szereted a divatot, igyekszel jól kinézni és ez még örömöt is okoz? Ha mind a két kérdésre igen a válasz, ez a bejegyzés most tutira neked szól. Itt az ideje, hogy megtudd, hogyan kell tárolnod a géllakkjaid, hogy hosszú időn keresztül megőrizzék minőségüket. Készen állsz?

Miért fontos hi hybrid géllakkok megfelelő tárolása?

Ugye szereted, ha a frissen felkent lakkod, úgy ragyog a körmödön, mint a legdrágább, legexkluzívabb kozmetikai márkák hirdetéseiben. Ha betáraztál már a hi hybrid géllakkokból, meg kell tanulnod, hogyan kell gondoskodnod a róluk, hogy hosszú-hosszú ideig megőrizzék kiváló minőségüket. Pánikra semmi ok, nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik.

A lakk meghálálja a gondoskodást, cserébe minden palack utolsó cseppje is gyönyörű manikűrt garantál. Jól hangzik, ugye?

Mielőtt rátérnénk a konkrétumokra, tudnod kell, hogy a hi hybrid géllakkok minőségét számos tényező befolyásolhatja:
•    a fény
•    a hőmérséklet
•    a használat gyakorisága

Tárold száraz, hűvös helyen a hi hybrid lakkjaid! A hi hybrid géllakokat, minden esetben szobahőmérsékleten, árnyékos és száraz helyen tartsd.

A lakkoknak nem tesz jót például a fürdőszobában előforduló pára. Ha mégis ott tartod őket, ügyelj, hogy száraz helyen legyenek, de semmiképp se legyenek közel mondjuk a radiátorhoz.

Legyél óvatos!

Nincs lazsálás, amíg az összes üveg nem áll függőlegesen. Ha csak bedobálod egy dobozba, nem figyelve arra, hogy állnak az üvegek az naaaaagy hiba. A függőleges helyzet garantálja a termék kiváló állagát. Könnyen találhatsz tárolókat, díszdobozokat a megfelelő tárolás érdekében. Ne feledd, nincs lazsálás, ha a lakkjaidról van szó.

Távol a LED lámpától!

Előfordult már, hogy a géllakkod üvegét közvetlen a UV/LED lámpa elé tetted? Reméljük nem! Sose tedd oda, mert a fény hatására az anyag megköthet és a későbbiekben nem tudod már használni. Egy csepp sem veszhet kárba.

Csavard rá!

Szédületes, őrült stílus. Ne feledd, hogy az üvegcséket a lehető legrövidebb ideig hagyd nyitva lakkozás közben, majd a legvégén alaposan csavard rá a kupakját. Ez azért fontos, mert a nyitott üvegben a lakk levegőnek van kitéve, kiszáradhat, emiatt megromlik a minősége.

Csekkold a lejárati időt!

Lejárati idő... ismered ezt a kifejezést, biztosan találkoztál már vele élelmiszereken például. A hi hybrid géllakkok is rendelkeznek lejárati dátummal, ezért néha érdemes rápillanatod és szelektálnod. Hiába a megfelelő tárolás, ha a lakk már lejárt, így nem biztos, hogy ugyanazt a szuper hi hybrid élményt kapod.

Ha lejárt a lakkod, dobd el, cseréld ki újakra. Mentségedre szóljon, a hi hybrid cuki lakkjaiból sosem lehet elég. Találd meg a kedvenc kincseid!

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk
Az oldal tetejére