A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ.További információ

Habzó szénmaszk

Habzó szénmaszk
Tény, hogy mindenki imádja a buborékokat. Amikor először használod a habzó szénmaszkot, még jobban fogod szeretni őket. 

Tény, hogy mindenki imádja a buborékokat. Amikor először használod a habzó szénmaszkot, még jobban fogod szeretni őket. Ez a fekete maszk tökéletesen tisztítja a bőrt, minden szennyeződést eltávolít. A maszkban található aktív szén a szennyeződéseken kívül az elhalt hámsejteket is eltávolítja, így a bőr ragyogó és egészséges lesz. Ráadásul szabályozza a faggyútermelődést, az apró mitesszerek és komedók kialakulását és nyugtatja a pattanásokat. A bőr feszes, sima és rugalmas lesz a threonine nevű aminosavnak köszönhetően, mely stimulálja a kollagén és az elasztin termelődését a bőrben. 

 

FÁTYOLMASZK – A VARÁZSLATOS AKTÍV SZÉN ÉS MÉG TÖBB CSODA... 

Ha a bőrödön vannak elszíneződések, akkor szintén imádni fogod ezt a fekete maszkot, mert alpesi füzike kivonatot és citromsavat tartalmaz. Ez a két összetevő tökéletes ahhoz, hogy a bőröd felületét egyenletessé tegye. Minden bőrtípusra alkalmas maszkunk gliko-proteinekkel és kamilla kivonattal ápolja, regenerálja és erősíti a bőrt. 

 

HA FEKETE MASZK, AKKOR SOK-SOK BUBORÉK!

A legjobbat hagytuk a végére! EZ a feket maszk egy buborékos masszázs egyben! Néhány perccel azután, hogy feltetted a maszkot, el kezd habzani. Érzed, ahogy ezer meg ezer kis mikrobuborék kényezteti a bőröd az aktív összetevőkkel! Ha a hab elszabadulna, ne aggódj, tereld vissza a buborékokat a maszk felületére. És mit nem mondtuk még... ja! Isteni az illata. 

A szürke, fáradt bőr aktívan szeretnéd tisztítani? Akkor remek választás a PIBU Beauty Mélytisztító Habzó Szénmaszk! Nem fogod megbánni! Legyen szép, buborékos napod! 

Az oldal tetejére