A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ.További információ

Az ősz tökéletes arra, hogy végre kipróbáld a PIBU hidratáló maszkot

Az ősz tökéletes arra, hogy végre kipróbáld a PIBU hidratáló maszkot

Minden bőrtípusnak szüksége van hidratálásra, különösen most, ősszel. Kezdődik a fűtésszezon és bőrünk egyre rosszabb állapotba kerül. A PIBU hidratáló maszk hármas hatású: hidratál, nyugtatja és erősíti a bőrt. 

IGEN A MÉLY HIDRATÁLÁSRA

A hidratáló komplex négy aktív összetevőt tartalmaz, melyeknek az a feladata, hogy újjáépítsék a természetes védőréteget, mely megvédi a bőrt a kiszáradástól. Ezeknek köszönhetően a bőr hosszan, napokon át hidratált lesz, de még fontosabb, hogy javul a nedvességmegtartó képessége. 

HATÁROZOTT IGEN A BŐRNYUGTATÁSRA

A következő aktív összetevő ebben a maszkban a speciálisan kiválasztott növényi kivonat, melynek nyugtató hatása van. A keleti bogáncs levél kivonat növeli a bőr ellenállóképességét a káros külső hatásokkal és a nem megfelelő étrend következményeivel szemben. A kamilla jól ismert antibakteriális és nyugtató hatásáról. A japán ciprus fa kivonat pedig bent tartja a nedvességet a bőrben. Ráadásul tápláló hatása stimulálja a bőrt az intenzív megújulásra. 

TÁPLÁLÁS ÉS REGENERÁLÁS? Ó, IGEN!

A maszkban található erősítő és bőrfiatalító komplex felelős a bőr mélyrétegi megújulásáért. Található benne collagen hydrolyzate, mely bent tartja a nedvességet az epidermis rétegeiben, puhítja és egyszerre simává teszi a bőrt. Míg az aloe vera gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. 

HIDRATÁLÓ-BŐRNYUGTATÓ MASZK - IMÁDNI FOGOD

A hidratáló-bőrnyugtató maszk rendszeres használata megakadályozza a bőr kellemetlen kiszáradását, és hogy durva felületű legyen az epidermis. Észre fogod venni, hogy a bőröd jelentősen simább, élénkebb lesz, és határozottan kevésbé irritált. Kipróbáltuk a saját bőrünkön és biztosan állíthatjuk, hogy ha rendszeresen használod ezt a maszkot, akkor nemcsak kellemes rituáléban lesz részed, hanem valós eredményt fogsz tapasztalni. Most te jössz!

Az oldal tetejére